In het eerste deel van opvallende en verrassende seksspeeltjes hebben we jullie al laten proeven van vlindertjes en een lap dance dildo. In het tweede deel gaan we enkele anale sekstoys belichten. Anale seksspeeltjes dienen, zoals uiteraard vanzelfsprekend is, voor anale seks. Bij anale seks wordt de anus gepenetreerd. Anale seks heeft lang in een taboesfeer gehangen. Mede dankzij de openheid naar seksuele beleving worden anale sekstoys meer geaccepteerd.

De eerste stap richting anale seks is nog steeds de moeilijkste. We raden aan om alleen aan anale seks te beginnen als je er zelf klaar voor bent of wanneer je het zelf wilt. Laat je door niemand, ook niet je grote liefde, pushen! Dan zal anale seks alleen maar onaangenaam voelen. Het kan zelf voor onprettige complicaties zorgen. Het belangrijkste bij anale seks is glijmiddel. Dan glijdt een vinger, penis of seksspeeltje gemakkelijker naar binnen. Om tijdens de anale seks vuile ongelukjes te vermijden, maak je je anus proper met een anaal douche.

De liefhebbers van anale seks weten vaak wat de meest geschikte sekstoys zijn om hun favoriete penetratie te beleven. Beginners trekken een raar gezicht bij het horen van de reeks anale seksspeeltjes. Bij een anale vibrator of anale dildo kunnen de meeste zich nog wel een beeld vormen. Maar, wat is in hemelsnaam een butt plug? Waarvoor dient een prostaatstimulator? Dompel je onder in de fascinerende wereld van anale seks toys!

Butt Plugs of Kont Pluggen

Butt plug - Master Tool TitanmenDe Nederlandse vertaling voor butt plug is kontplug. Desondanks is de naam butt plug in Vlaanderen en Nederland meer gangbaar. Een butt plug is meestal een driehoekje dat in de anus wordt gestoken. De uitlopende dikte van de butt plug voelt zalig. Je kan een kontplug op verschillende manier gebruiken: je steekt de plug in de anus en beweegt het zodat de anus intens wordt gestimuleerd of je steekt het speeltje erin en het laat gewoon zitten. Dit laatste zorgt voor een heerlijk vullende gevoel. Een butt plug gebruik je in je eentje, maar is ook zalig om tijdens een vrijpartij te gebruiken.

Er bestaan naast driehoekjes ook andere vormen. De Master Tool Titanmen bijvoorbeeld (zie afbeelding) heeft een ergonomische vorm die zeer geschikt is om de prostaat te stimuleren. Het verschil van glad en ruw materiaal zorgt voor anale verwenbeurt. Een speciale butt plug is de buttplug met zweepje. Deze anale steker heeft aan het uiteinde lange haren. Het is een speeltje dat vooral in een Pony Play wordt gebruikt. Pony Play is een bondage-spelletje waarbij een van de partners als paard wordt verkleed. De persoon krijgt een paardenstaart…via een butt plug.

In een seksshop ontdek je naast de standaard butt plugs ook vibrerende en opblaasbare butt plugs. De anus wordt bij deze soort sekstoys heviger gestimuleerd.

Het gebruik van een kontplug? Ontspan je anus, smeer wat glijmiddel op de plug en breng hem voorzichtig met draaiende bewegingen in. Wanneer de plug onplezierig voelt, moet je hem onmiddellijk verwijderen. Anders kan hij blijvende schade aan de anus veroorzaken.

Stimulators voor de prostaat

Ja, beste heren, om je prostaat te stimuleren, moet je op anale ontdekkingstocht. De prostaat ligt in de anus en voelt als een harde walnoot. De prostaat wordt ook wel de mannelijke g-spot. Wanneer dit gevoelige plekje wordt gestimuleerd, beleeft de man zijn orgasme nog intenser. Met je vinger kan je man een ongekend orgasme bezorgen, maar er zijn ook prostaat stimulators verkrijgbaar. Deze speeltjes hebben een gladde en fijne top. Ze glijden door hun ergonomische vorm eenvoudig naar binnen. De meeste populaire prostaatstimulator is de anaal vibrator Pleasure Wand, omdat het lekker trilt tegen de prostaat. Hij heeft tal van gebruiksvriendelijke details zoals een afstandsbediening en een ring.