Eventjes op het internet surfen naar het aanbod van een seksshop, kan resulteren in een ware ontdekkingstocht. Vibrators, dildo’s en sekspoppen zijn seksspeeltjes die bij iedereen bekend zijn, maar heb je ooit al gehoord van een springbal waar je vibrators in kan plaatsen of vlindertjes die de clitoris stimuleren? De innovaties in de wereld van de sekstoys staan niet stil. De grootste fabrikanten van seksspeeltjes hebben achter de schermen een heel researchteam. Deze mensen vormen de basis van de seksspeeltjes. Ze gaan dagelijks op zoek naar nieuwe en verrassende combinaties, vormen en materialen om hun producten te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de consument.

Een kijkje nemen in onze seksshop leert je dat het aanbod seksspeeltjes enorm uitgebreid is. Dagelijks komen er nieuwe producten in onze webshop, (kijk hiervoor onder de rubriek nieuwigheden). Sommige seksspeeltjes zijn een vernieuwing of verbetering van een ouder product; andere sekstoy zijn helemaal nieuw. Ze zijn ontsproten uit een creatief, en vooral deskundig, brein. In onze shop vind je verschillende opvallende en verrassende Vlindertje - Voorbindpenis met haasjeseksspeeltjes, die we graag even aan je voorstellen.

Vlindertjes

In de rubriek vibrators ontdek je vlindertjes. Het zijn kleine en discrete seksspeeltjes die je alleen of samen met je partner kan gebruiken. Je draagt ze met verstelbare bandjes onder de meest strakke kleding. Met een vlindertje kan je dus stiekem genieten van een clitorisstimulatie of van een vaginale penetratie. De meeste vlindertjes hebben maar één doel: de clitoris – de meest gevoelige plek van de vrouw – te verwennen. Een vlindertje, dolfijntje of ander schattig diertje trilt tegen de clitoris. Vaak hebben vlindertjes aan de onderzijde verwennopjes waardoor de trillingen nog heviger voelen. Je hebt vlindertjes die niet alleen de clitoris onder handen nemen, maar ook de vagina vertroetelen (zoals de Voorbindpenis met Haasje – zie afbeelding).

Lapdance dildo’s

Het verschil tussen een dildo en een vibrator? Een vibrator kan vibreren, een dildo niet. Dildo’s bestaan in de allerleukste vormen en kleuren. Een apart model is de lapdance dildo, zoals de paars lapdance dildo met harnas (zie afbeelding). De verpakking laat uitschijnen dat een lapdance dildo alleen voor lesbische koppels is, maar ook hetero koppels kunnen maximaal van dit Lapdance dildo met harnasseksspeeltje genieten.

Een lapdance dildo is misschien wel de grote onbekende dildo. De meeste mensen weten niet goed wat ze met een lapdance dildo kunnen aanvangen. Toch kan dit opvallende seksspeeltje een verrijking voor jullie liefdesleven betekenen. Bind het harnas om je (blote) bovenbeen en zet je op een comfortabele, stevige stoel (of zetel). Je partner kan ondertussen een sexy muziekje opzetten. Vergeet vooral geen sexy lingerie aan te trekken.

Terwijl je partner verlangend op de stoel wacht, kan jij je lapdance of stripact starten. Wanneer je een stipact plant, doe je best voldoende kledij aan. Lingerie of kleding met een rits of knopen zijn nog opwindender. Je kan je kleding dan tergend traag uittrekken. Wanneer je (bijna) naakt ben, kan je plaatsnemen op de dildo. Je geeft je zelf een vaginale verwenbeurt, terwijl je partner toekijkt hoe jij jezelf verwent. Laat de zittende persoon met zijn/haar vingers over je borsten, tepels en clitoris strelen. Voor de liefhebbers van anale seks, kan de zittende partner de staande persoon anaal verwennen met de vinger of een seksspeeltje.

Om het nog een tikkeltje spannender te maken, kan de zittende partner worden vastgebonden. Dit kan door handboeien te gebruiken, maar bondagetouw of bondagetape zitten comfortabeler. De vastgeketende kan alleen maar toekijken hoe jij jezelf naar een hoogtepunt werkt. Erg opwindend, en uiteraard een zeer geschikt voorspel.

Een lapdance dildo haal je snel uit het harnas en kan je daardoor gemakkelijk reinigen. Hij is ook te gebruiken zonder het harnas. Met een lapdance dildo koop je dus een dildo met een fascinerend extraatje.