Een man die weet hoe hij de clitoris van een vrouw moet verwennen, kan haar naar de zevende genotshemel brengen. De clitoris is een gevoelig plekje dat tussen de grote schaamlippen ligt. Bij aanraking of stimulatie kan de vrouw een orgasme krijgen. Meer zelfs, het stimuleren van de clitoris zorgt meer voor een seksueel hoogtepunt dan vaginale penetratie. Veel vrouwen prefereren daarom een seksspeeltje dat de clitoris stimuleert. Welke seksspeeltjes zijn gemaakt om de clitoris te prikkelen?clitoris prikkelen

Vibrators

Vibrators zijn ontwikkeld om de vagina te prikkelen, maar je kan ze ook gebruiken om de clitoris te verwennen. Uiteraard zijn er de bekende tarzan vibrators die de clitoris stimuleren, maar klassieke staafvibrators zijn ook geschikt om de clitoris te verwennen.

Met een staafvibrator kan je tegen de clitoris wrijven. Begin met de laagste vibratiestand en drijf de kracht van de vibraties langzaam op. Door de druk op de clitoris sterker of minder te maken ervaar je de stimulatie heel anders.

Clitoris vibrators

Clitoris vibrators zijn seksspeeltjes in verschillende maten, maar hun ergonomie is perfect om de clitoris te prikkelen. Met een clitoris vibrator kan je verschillende snelheden en drukkrachten op je gevoelige bolletje proberen. Bovendien zijn deze seksspeeltjes vaak geschikt om andere intieme zones te verwennen. Probeer een clitoris vibrator op de eikel of penis en geniet van een heerlijk gevoel.

Vibrerende penisringen

Vibrerende penisringen zijn klassieke penisringen met een extraatje. Deze penisringen geven de man een hardere penis en stellen zijn zaadlozing uit. Dankzij dit seksspeeltje duurt een vrijpartij langer, en ook leuker, want een penisring met vibratie stimuleert de clitoris. De vibraties van de penisring trillen tegen de clitoris waardoor de vrouw tijdens het vrijen makkelijker klaarkomt.