Bandito dildoHet einde van de week…een lekker warm bad heb ik wel verdiend. Jij niet? Ik laat het bad vollopen, doe geurende bruisparels in bad en neem mijn favoriete badvriendje, Bandito (zie afbeelding). Bandito is een stevige, siliconen dildo. Deze knappe dildo is een geschikt speeltje voor in bad. Het siliconen materiaal voelt levensecht en neemt snel de eigen lichaamstemperatuur aan. Wanneer je een warm bad neemt, neemt dildo Banito de warmte op. Een warm seksspeeltje voelt anders dan een speeltje op kamertemperauur. Bandito heeft een gebogen kopje waardoor hij lekker tegen de g-spot duwt. Het gladde materiaal wisselt af met een beetje ruwer materiaal. Zalig!

Bandito is net zoals andere dildo’s een erg goed speeltje voor in bad. Dildo’s verbruiken geen batterijen waardoor je deze toys onder water kunt dompelen. Vibrators mag je niet mee in bad nemen. Met uitzondering van waterdichte vibrators. Er is een duidelijk verschil tussen waterdichte en waterproof vibrators. Waterdichte vibrators mag je in bad gebruiken.Waterproof seksspeeltjes zijn spatwaterdicht en mag je onder douche gebruiken.

Dildo’s zijn dus fantastische seksspeeltjes om in bad te gebruiken. Om het masturberen in bad nog lekkerder te laten verlopen kan je glijmiddel op siliconenbasis gebruiken. Glijmiddel op siliconenbasis lost niet op in water en kan je pas verwijderen wanneer je een beetje zeep gebruikt. Silicone glijmiddel blijft langer dan andere glijmiddelen.

Wil je een extraatje aan de wasbeurt toedienen? Neem de douchekop en laat de waterstraal tegen de clitoris spuiten. Je clitoris wordt op een erg intense manier gestimuleerd. Heerlijk!