Dat seks alleen de missionarishouding betekende, of dat seks alleen diende om zwanger te worden is al enkel jaren verleden tijd. Tegenwoordig experimenten mensen graag en vaker. Door verschillende televisie- of radioprogramma’s, tijdschriften en boeken weten we meer dan ooit wat leuke seksstandjes zijn, waar vrouwen of mannen van genieten, wat goede orale sex is of wanneer je klaar bent voor anale sex. Het aanbod seks op het internet heeft onze fantasie een enorme boost gegeven.
Je hoeft uitaard niet de hele kama sutra van buiten te kennen om een buitengewoon goede minnaar of minnares te zijn. Wanneer je al een tijdje samen bent met je partner weet je na verloop van tijd, wat hij of zij lekker vindt. Om je seksleven nog meer te laten bruisen geven we een paar (eenvoudige!) tips.

1. Zuigend kussen

Bij orale seks vinden de meeste mannen het fantastisch als er aan hun eikel wordt gezogen. Dit zorgt voor een tintelend gevoel, dat zeer aangenaam en opwindend voelt. Maar waarom dat sensueel zuigen beperken tot de penis? Zuig eens zachtjes aan de tong van je geliefde. Het topje van de tong zit vol zenuwen. Dat liefelijk zuigen zorgt voor een verrassend en zeer opwindend gevoel.
In het leuke boekje Kleine kuscursus maak je kennis met leuke, verrassende kustechnieken.

2. Mmmm…een chocolade dessert

Heb jij je partner getrakteerd op een heerlijke lunch of heb jij voor je geliefde een smaakvolle maaltijd bereid? Nodig hem of haar voor het dessert…in de slaapkamer. Geef je partner een bodypaint penseel, en laat je bewerken met chocolade bodypainting. De chocolade bodypaint van Shunga is echte, vloeibare chocolade, waarmee je eindeloos kunt spelen.

3. Wet T-shirt

Mannenbladen pakken dikwijls uit met verleidelijke vrouwen in een nat, wit t-shirt. Waarom zou je dat zelf niet proberen? Wanneer je partner in de douche staat, stap je onaangekondigd bij in de douchecabine. Je draagt alleen een wit (lekker ruim) t-shirt. Je laat je geliefde toekijken hoe het water je t-shirt doorzichtig maakt. Opwindend!
Ondertussen trakteer jij je partner op een massage, trek- of pijpbeurt. Je partner zal je eeuwig dankbaar zijn voor deze verrassing.Doggie Style Strap

4. Doggie Style? Riem om!

Doggie style of op zijn hondjes is naast de traditionele missionarishouding, het meest populaire seksstandje. De man kan de vrouw diep penetreren en ziet ondertussen een hele andere kant van haar lichaam. Mannen die gek zijn op het betere kontwerk kunnen het achterste bewonderen. Vrouwen genieten van dit seksstandje omdat hun g-spot wordt gestimuleerd. Ondertussen kunnen zij hun clitoris vertroetelen. Wanneer de vrouw het nodig vindt, om op haar handen te steunen, kan ze gebruik maken van een vlindertje. Dit is een seksspeeltje dat je met bandjes rond je heupen bindt. Met de afstandsbediening kan je de vibraties van het vlindertje regelen.
Om het de man gemakkelijk, kan je als vrouw een riem om je taille doen. De man kan zich hier aan vasthouden en zo sneller stoten. Er bestaat ook zoiets als de Doggie Style Strap (zie afbeelding). Met deze band kan jij je partner op een gemakkelijke manier op z’n hondjes penetreren.

5. Wissel af in de orale seks!

Orale seks is meer dan alleen de penis in de mond steken. Wanneer je een man oraal bevredigd, kan je zijn zin laten toenemen of juist een zware domper betekenen voor het vervolg van jullie vrijpartij. Af en toe iets nieuw proberen bij orale seks is zeker aan te raden. Een paar leuke ideeën? Neem wat warm water of een ijsblokje in de mond. De combinatie warm of koud is werkelijk fenomenaal. Bruisende water is ook een fantastisch idee. De belletjes die in je mond ontploffen, geven de penis een speciale massage.