Seksspeeltjes bestaan er voor vrouwen, mannen en koppels. Met koppels worden niet alleen hetero koppels bedoeld. Ook homoseksuele en lesbische koppels hebben tegenwoordig hun eigen seksspeeltjes. In het volgend relaas lichten we de seksspeeltjes voor lesbiennes toe. Intimiteit en wederzijds respect is voor lesbische vrouwen heel belangrijk, maar ook een monogame, liefdevolle, seksuele relatie hoort tot de basispijlers van een goede relatie. Lesbische vrouwen kunnen hun partner oraal of anaal bevredigen, maar een seksspeeltje geeft de seksuele relatie toch een andere dimensie. Om te weten wat nu leuke en geschikte seksspeeltjes voor lesbiennes zijn, geven we een overzicht van de speeltjes die geschikt zijn voor het liefdesspel tussen twee vrouwen.

Vibrators en dildo’s

The Kisser ClitorisstimulatorIn sexfilms worden vaak lesbische vrouwen getoond die genieten van een vibrator of dildo. Vaak zijn het onrealistische scènes waarbij vrouwen genieten van diepe en harde penetraties. In werkelijkheid gaan lesbiennes op een tedere manier met elkaar om. Je vriendin penetreren met een dildo of vibrator, leert je genieten van haar opgewonden lichaam. Zij stuurt je in de juiste richting en zo weet jij wat je partner lekker vindt. Een klassieke staafvibrator, zoals Pure, is gemakkelijk te bedienen en eenvoudig proper te maken.

Voor gevordenden gebruikers bestaan er vibrators met een gebogen kopje, de zogenaamde g-spot vibrators. Deze vibrators stimuleren de g-spot. Wanneer dit plekje wordt vertroeteld, zal je vriendin zeker genieten. De minder bekende clitoris vibrators zorgen zonder twijfel voor een orgasme. FunFever-advies: probeer The Kisser (zie afbeelding). Deze clitorisstimulator is een absolute verwennerij voor vrouwen die houden van intense stimulatie.

Siliconen dildo’s zijn ook leuke seksspeeltjes om met je vriendin te delen. Je kan ze laten afkoelen in de koelkast of diepvries, of je kan ze onder lauw water houden. Dit zorgt voor aangename en verrassende sensaties. Dit soort dildo’s zijn ook eenvoudig proper te maken. Ze bestaan in verschillende vormen en kleuren.

 

Voorbinders

Wil je je vriendin penetreren en toch ook je handen vrij hebben om haar te verwennen? Voorbinders bieden de oplossing. Je bindt deze toys met verstelbare bandjes rond je heupen. Met de dildo penetreer je je partner. Vaak zijn deze dildo’s ook apart te gebruiken. Sommige voorbinders hebben twee dildo’s. De ene dildo kan de ene vrouw inbrengen, met de andere dildo kan je je geliefde penetreren. Een voorbeeld van dit type is de duo voorbindpenis. Dit exemplaar is erg populair omdat het beide partners een vaginale verwenbeurt gunt.

Dubbele dildo’s

Bend Over Boyfriend - dubbele dildoWanneer men seksspeeltjes voor lesbiennes zegt, denkt men bijna altijd aan dubbele dildo’s. Deze dildo’s zijn niet uitsluitend ontwikkeld voor het liefdesspel tussen twee vrouwen, ook heterokoppels kunnen deze toys gebruiken. Een vrouw kan haar mannelijke partner anaal penetreren of bij lange dubbele dildo’s kan je het ene uiteinde vaginaal inbrengen, het andere uiteinde anaal.

Dubbele dildo’s zijn dildo’s met aan de twee uiteinden een eikel. Het lijken twee penissen die met de basis aan elkaar zijn "geplakt". Dubbele dildo’s bestaan in grote en kleine formaten. Bij een dubbele dildo met een kleine lengte, moeten de partners dichter bij elkaar blijven. Het contact tussen beide geliefden is daardoor veel intiemer en intenser. Voor vrouwen die houden van penetratie met een tikkeltje meer, bestaan er dubbele dildo’s met een wervel (Flexibele Dubbele Dong) of met vibratie.

Een bijzonder exemplaar is de Bend Over Boyfriend (zie afbeelding). Deze dubbele dildo is zo gevormd dat het beide partners een ultiem genot bezorgd. Het korte, gedraaide uiteinde wordt in de vagina geplaatst. Met de lange penisschacht kan je nu je vriendin anaal of vaginaal bevredigen. Aan de binnenkant zitten verrassende nopjes die de clitoris stimuleren. Telkens wanneer de ene vrouw met de penisschacht in haar vriendin stoot, stimuleert het korte uiteinde haar eigen vagina.