Vrouwen houden van een complimentje. Een man (of vrouw) die vertelt dat je er geweldig uitziet of je vreselijk grappig bent, maakt je hele dag goed. Een groot deel van de vrouwen begint te blozen, te stralen en voelen zich diep vanbinnen enorm aantrekkelijk. Een complimentje uitlokken van een man doe je niet door met woorden te spelen. Mannen begrijpen die subtiele hints niet. Wanneer je er onweerstaanbaar sexy uitziet, zal een man je zeker een complimentje geven. We geven een paar tips die van je een prachtige vrouw maken.Sexy mooie vrouw

Vrouwelijke en mooie kleding

Ban die vormeloze trui uit je kleerkast! Trek een sexy jurkje aan en paar mooie pumps. Vrouwelijke en mooie kleding vallen bij mannen (en bij vrouwen!) op. Vrouwen worden mooi als ze zich sensueel vrouwelijk tonen. Dat is toch wat vrouwen onderscheidt van hun mannelijke soortgenoten?

Borsten, billen en een welgevormd achterste maken vrouwen verleidelijk. Hetero mannen houden van vrouwen, omdat ze vrouw zijn. Een vrouwelijk figuur spreekt tot hun seksuele verbeelding. Een outfit mag bovendien best uitdagend zijn. Niet ordinair, maar wat bloot vlees is uitermate sexy. Mannen verkiezen een paar blote benen of blote schouders boven een combinatie van deze twee. En waarom zou jij je verstoppen onder lagen saaie kleding?. Je zelfbeeld zal zeker niet opgewaardeerd worden door er vormloos en onaantrekkelijk uit te zien.

Je hoeft niet de ideale maten te hebben om er mooi uit te zien. Met een paar simpele trucjes tover jij jezelf om tot een verleidelijke mannenverslindster. Bustiers & Corsetten zorgen voor een sexy taille, een mooie bh creëert een betoverende decolleté en een mooie hipster geeft je bips een natuurlijke lifting.

Opvallende accessoires en details

De meeste vrouwen hebben de gave van het combineren. Zij weten perfect welke schoenen bij welk jurkje horen. Een handtas is niet alleen een noodzaak, maar ook een belangrijk mode-accessoires. Verfrissende accessoires zijn ook een absolute must om in het oog te springen. Mannen houden van mooie kleding en bijpassende accessoires!

Een stralende lach

Vrouwen vallen op mannen met een aanstekelijke lach. Humor is het begin van een langdurige relatie. Lachen en humor zijn ook voor mannen belangrijk. Een zuurpruim vinden mannen niet mooi. Vergeet het! Een vrouw die glimlacht of nog beter, wanneer een vrouw lacht met de (flauwe) grappen van de man, is zij voor mannen onweerstaanbaar sexy. Poets je tanden, krul je lippen en lach. Met de Divine Oral Pleasure Lip Gloss Shunga tover je een mooie glans op je lippen. Mannen vinden vrouwen met glanzende lippen extreem aantrekkelijk.

Denk dat je sexy bent!

Het klinkt enorm cliché maar vrouwen die denken dat ze verleidelijk en sexy zijn stralen dat uit. Begin met een mooie pose aan te nemen. Oefen je danspasjes voor de spiegel. Flirten leer je thuis. Een mooie blik voor de spiegel of een raam oefenen is het begin van een sexy uiterlijk. Kijk welke kleuren je goed staan. Draag waar jij je goed in voelt, en je zal je sexy voelen.

Sterke en zelfbewuste vrouwen liggen beter op de markt als vrouwen met minder zelfvertrouwen. Een zelfverzekerder vrouw is de droom van iedere man. Probeer dus te denken dat je blaakt van het zelfvertrouwen en de complimentjes zullen je vrolijk tegemoet komen.

Wees lief en aardig

Mannen vallen op lieve, vrolijke en aardige vrouwen. Dit valt eenvoudig te verklaren. Ze zijn onbewust op zoek naar een moederfiguur die voor hen zorgt en hen vertroetelt. Een lieve en aardige vrouw is voor hen een veel betere partner dan een onaardige, gemene vrouw. Aardig zijn is absoluut niet moeilijk. Het vraagt weinig energie en je krijgt er positieve aandacht voor in de plaats.