Je badkamer klinkt niet meteen als de meest erotische ruimte in jullie woning. De tegels voelen koud en vaak ligt er kleding over de vloer verspreid. Toch kan je verrassende dingen uitproberen in je badkamer. Voor vrouwen is de douchekop een fascinerend speeltje. De straal tegen de clitoris laten spuiten zorgt gegarandeerd voor een lekker orgasme. Je kan afwisselen tussen koud en warm water…mmm!! De Pleasure Fountain douche dildo is een speeltje dat je op je de doucheslang kunt aansluiten en waardoor je het gevoel krijgt dat er in je wordt geejaculeerd.

Heel wat vibrators kan je mee in bad nemen. Waterdichte vibrators zijn volledig waterdicht. De vibrators van het bekende Duitse merk FunFactory, zoals Turbobooster Semirealistic, zijn allemaal waterdicht. Waterproof vibrators zijn enkel spatwatervrij. Je kan ze alleen mee onder de douche nemen.

Vibrerend eendje PiraatDe meest populaire speeltjes voor in bad zijn zonder twijfel de vibrerende eendjes. De verkoopnaam van deze seksspeeltjes is I Rub My Duckie. Deze schattige leukerd bestaat in verschillende varianten. Je hebt een vibrerende eendje devil, vibrerend eendje bondage en I Rub My Duckie Paris. Je hebt dit zwemvriendjes ook in praktisch reisformaat, zoals I Rub My Duckie Gold Travel Size. Vibrerende eendjes trillen zeer sterk. Je kan met deze lieverdjes over de tepels, clitoris, penis en andere erogene zones. Van een verrukkelijk voorspel gesproken!

Met z’n tweetjes

Niets zo spannend als met je partner in bad gaan of samen een heerlijke douche nemen. Laat het bad vollopen en doe er wat erotisch geurend Shunga badzout of sensueel geurende bruisparels in. Met een zeep in hartjesvorm zeep je elkaar in. Een vibrerende badspons Sinaasappel laat de zeep extra hard schuimen.

Vibrerende badspons sinaasappelIn bad kan je heel wat leuke standjes uitproberen. De meeste koppels doen het in de badkuip op z’n hondjes. De vrouw houdt haar schaamlippen open en wrijft met haar clitoris tegen de badrand. De man penetreert haar als een hondje. Een ander leuk standje is wanneer de vrouw op haar rechterzij en steekt haar linkerbee omhoog. De man knielt neer over of op haar rechterbeen en penetreert haar. De man kan ook in bad gaan zitten en de vrouw kan op zijn harde penis gaan zitten.

In de douche kan je nog meer leuke standjes uitproberen. Zorg er wel voor dat je niet uitschuift in de natte douche. Veilige seks onder de douche of in bad is niet meteen een optie. Er bestaan nog geen condooms die blijven zitten wanneer je seks hebt in het water.

Bondage

Een absolute aanrader is je te laten blinddoeken met een masker of blinddoek. Je voelt het water langs je lichaam gaan, terwijl je partner je heerlijk inzeept, masseert of penetreert. Tegenwoordig zijn er ook bondagesetjes die je in de badkamer kan gebruiken. Denk maar Suction Kit, deze bondageset bestaat uit zuignappen die je op de tegels van de badkamer kan bevestigen. Bij deze leuke set wordt tevens een gratis oogmasker geleverd.