Cupids Couch Love ChairDe passie hoog houden doe je door het voorspel lekker uit te breiden of door nieuwe dingen te proberen. Bijvoorbeeld een spannend, nieuw seksstandje testen kan een positieve invloed hebben op de seksuele relatie. Ideeën voor nieuwe posities haal je uit erotisch boeken of sexfilms. Koppels laten je kennismaken met nieuwe standjes en plaatsen. Meestal zijn deze seksuele posities haalbaar, maar niet alle seksstandjes zijn gemakkelijk. Voor sommige standjes moet je een volleerd acrobaat zijn. Om seks comfortabel te maken zijn er allerlei hulpmiddelen. We zetten de populairste hulpstukken op een rijtje.

Lekker afwisselen met Cupids Couch Love Chair

De Cupids Couch Love Chair is een opblaasbare zetel waardoor je allerlei verschillende seksstandjes kunt proberen. Het voordeel van de Cupids Couch is dat je de standjes op een aangename manier kunt beleven. Nadat jullie plezier aan deze liefdeszetel hebben gehad, laat je de lucht uit de zetel en berg je hem lekker op. Of, je gebruikt de zetel om lekker te relaxen.

Op z’n hondjes

Het seksstandje "op z’n hondjes" is populair bij mannen en vrouwen. De vrouw zit op haar knieën en de man penetreert de vagina langs achteren. De man kan de vrouw diep penetreren, terwijl de g-spot van de vrouwen wordt gestimuleerd. Dit standje vraagt wel wat uithoudingsvermogen. Om dit populaire seksstandje op een comfortabele manier mee te maken kan je de Doggie Style Strap aanschaffen. Dit goedkope hulpmiddel (slechts € 21.99 in onze seksshop!) laat jullie beide meer genieten. De vrouw leunt met haar heupen op de Doggie Style Strap en de man kan haar sneller penetreren.

Posities veranderen met Position Master

Dieper penetreren, snel afwisselen of de g-spot beter stimuleren doe je met de Position Master. Dit hulpstuk is erg goedkoop, maar zeer effectief! In enkele seconden blaas je de Position Master op. Hij heeft een speciale vorm die voor meer seksueel plezier zorgt. Aan de zijkant zitten handvaten. Leuk om je aan vast te houden, maar ook plezant als je er handboeien of bondage-touw aanbindt.