Kranten, tijdschriften, radio- en televisieprogramma’s schreeuwen het al paar dagen van de daken: zondag is het 14 februari, Valentijn. De uitverkoren dag om je grote liefde te tonen hoeveel je om hem of haar geeft. Dit kan door een leuke verrassing te plannen of een geschikt cadeau te kopen. De media besteedt enorm veel aandacht aan wat een ideaal valentijnscadeau is. Op verschillende websites kan je weekendjes, etentjes en andere romantische dingen voor twee winnen. Met Valentijn worden de (happy) singles vergeten. De media geeft zelfs het gevoel dat singles "iets groots" missen. Toch omschrijven vele single mannen en vrouwen zich als sociaal, gelukkig en is slechts de helft actief op zoek naar een partner.

Voor de verliefde koppels bestaat er Valentijn. Voor gelukkige singles bestaat er geen feestdag. Op 14 februari kunnen singles zich alleen en eenzaam voelen. Gelukkig is er FunFever die met enkele leuke overlevingstips voor singles op de proppen komt.

1. Leg jezelf in de watten

Vibrerende eendje devilWaarom je zorgen maken om al die verliefde koppels? Jij hebt massa’s tijd voor jezelf. Fantastisch toch! Hoe je die tijd invult, hangt natuurlijk af van je eigen verlangens. Dit jaar valt Valentijn op een zondag en kan je heerlijk relaxen. Laat een warm bad vollopen, voeg wat geurende bruisparels toe en geniet van een heerlijk relaxmoment.

Om jezelf van top op teen te verwennen, kan je een vibrerend eendje of een vibrerende badspons mee in bad nemen. Een vibrerende badspons zorgt voor een zalig schuimeffect. Een vibrerend eendje laat je meer van je eigen lichaam genieten. Deze schattige eendjes trillen sterk en zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, zoals een duivel-variant (zie afbeelding).

2. Heerlijke solo-seks!

Turbobooster semirealisticNiemand kent je lichaam zo goed als jezelf. Wat vind jij lekker? Wanneer en hoe intens kom jij klaar? Kan je meermaals of spuitend klaarkomen? In plaats van op 14 februari met een kluns in bed te belanden, die bovendien enkel op zijn eigen hoogtepunt is gefocust, ga je van je eigen lichaam genieten. Geniet je ervan als je g-spot wordt gestimuleerd of hou je toch meer van een intense clitorisstimulatie?

Het populairste seksspeeltje voor de g-spot is de turbobooster semirealistic (zie afbeelding). Dit is een zachte vibrator die door zijn doordachte vorm moeiteloos naar binnen glijdt en voor een intense massage van de g-spot zorgt. Voor de liefhebbers van clitorisstimulatie is the kisser een uitstekende vibrator. Het gebogen kopje past perfect op de clitoris. Je kan eindeloos variëren met dit speeltje. Wanneer je je benen wijder uiteen zet voelen de trillingen anders. Je kan de tip naar boven plaatsen, maar je kan hem ook naar je beneden laten wijzen. Maak je draaiende of strelende bewegingen? Het voelt gegarandeerd anders. Hoe dichter je de genotsknopjes (die zich aan de onderzijde bevinden) tegen je clitoris plaatst, des te intenser voelen de trillingen. Met de draaiknop bepaal je de snelheid, van zachtjes naar fascinerend hard.

3. Nodig vrienden uit!

In je agenda staat op 14 februari 2010 met vette letters (en drie uitroeptekens): FunFever Party!!! Samen met je vriendinnen zal het een Valentijn worden om nooit te vergeten. Jullie hebben een gezellige namiddag gepland. Een consulente (of een van onze mannelijke consulenten) zal jullie verschillende massageoliën, vibrators en andere erotische artikelen tonen en laten bewonderen. Maak kennis met verrassende en nieuwe seksspeeltjes. Bij een drankje, borrelhapjes en een gezellige babbel vergeten jullie even dat het Valentijn is…en wie weet…scoor je wel een nieuw seksspeeltje!

4. Draag sexy lingerie

Waarom sexy lingerie dragen om iemand te plezieren? Sexy lingerie is het ideale middel om je verleidelijk en aantrekkelijk te voelen. Voel je vrouwelijk en draag een mooi jarretellensetje of een korset, met een paar sexy schoenen onder. Moet je die dag naar je werk? Draag de erotische lingerie onder je kleding om je een sexy verleidster te voelen.