Rabbit vibrators zijn hoogtechnologische seksspeeltjes die vrouwen een heerlijk orgasme kunnen geven. Deze vibrators hebben een roterende schacht en aan de basis een clitorisstimulator. In de schacht zitten meerdere parels die de vagina op een hevige manier masseren en stimuleren. De clitorisstimulator aan de basis van de vibrator trilt tegen de clitoris. Dankzij deze combinatie zal een vrouw makkelijk een orgasme krijgen. In de Amerikaanse reeks Sex And The City wordt de brave Charlotte verslaafd aan haar rabbit vibrator, omdat hij haar iets biedt wat geen enkele man haarr heeft kunnen geven: een orgasme! Na deze aflevering schoot de verkoop van rabbit vibrators wereldwijd in de lucht. En, deze is blijven stijgen.

Maar, hoe kan je optimaal van een rabbit vibrator genieten?

De ultieme rabbit vibratortips

rabbit sensation vibrator

  • Voor je met je nieuwe aanwinst gaat spelen, haal je hem uit de verpakking en probeer je al zijn functies. Rabbit vibrators hebben diverse mogelijkheden (dikwijls zijn de schacht en clitorisstimulator afzonderlijk te bedienen, en kunnen ze in allerlei standen worden gezet) en daardoor is het belangrijk dat je weet wat jouw rabbit vibrator te bieden heeft. Hierdoor weet je perfect wat je met je seksspeeltje kunt aanvangen.
  • Gebruik een rabbit vibrator met glijmiddel. Deze vibrators zijn vaak erg stevig en dik waardoor ze minder makkelijk in de vagina schuiven. Met glijmiddel gaan deze seksspeeltjes makkelijker naar binnen en geven ze een realitischer gevoel.
  • Een rabbit vibrator werd ontwikkeld om vrouwen een heerlijk hoogtepunt te bieden, maar je kan deze vibrator ook heel makkelijk samen gebruiken. Vertel tegen je partner dat je iets hebt waarvan je ontzettend geniet en zonder problemen een orgasme van krijgt. Je partner zal met veel plezier jou zien genieten. Je kan je partner laten toekijken of hem/haar vragen om de rabbit vibrators bij jou in te brengen en de vibraties te regelen. Lekker handsfree om nog meer te genieten!