prostaat stimulator

Een zeer geliefd seksspeeltje is een prostaatstimulator. Dit seksspeeltje werd speciaal ontwikkeld voor mannen, want (als je het nog niet wist) alleen mannen hebben een prostaat. De prostaat is de klier die de erectie regelt en een invloed heeft op de intensiteit van het orgasme. Door deze klier te stimuleren, kan een man een heviger orgasme krijgen en een (grotere) erectie krijgen. Je ontdekt de prostaat via de anale ingang. Wanneer je de anus penetreert, kan je bij de prostaat terecht komen. Het stimuleren van de prostaat kan met een vinger, maar in een seksshop vind je vele prostaatstimulators die het stimuleren van de prostaat makkelijker, aangenamer en meer ergonomisch maken.

Met de vinger penetreer je de anus en voel je in de richting van de buikwand een bolletje zitten. Krom hierbij je vinger en draai of wrijf zachtjes over dit bolletje. Dit bolletje is de prostaat, en zal de erectie beĆÆnvloeden. Voor het lekkerste resultaat raad ik aan om een condoom over je vinger te trekken. Gebruik ook altijd anaal glijmiddel wanneer je de anus binnengaat.

Prostaatstimulators: een woordje uitleg

Prostaatstimulators hebben doorgaans een zachte kromming. Hierdoor volgen deze stimulators de anatomie van het mannelijke lichaam. De prostaat ligt immers met een lichte bocht in de richting van de buikwand. Hierdoor moet je een prostaatstimulator op een bijzondere manier inbrengen. Buig de plug een beetje wanneer je hem anaal inbrengt. Schuif hem voorzichtig in de anus, in de richting van de buikwand. Wanneer de plug in de anus zit kan je de plug voorzichtig bewegen, en het kopje zal aangenaam tegen de prostaat drukken. Dit geeft een intens gevoel, en bijna altijd een hevig orgasme.

Veel prostaatstimulators combineren de stimulatie van de prostaat met stimulatie van het perineum. Het perineum is een gevoelige zone bij de man die bij het liefdesspel dikwijls wordt vergeten. Het is gelegen tussen de balzak en de anus. Sommige prostaatstimulators hebben een extern staafje of bolletje dat tegen deze gevoelige zone stoot of trilt. Een dubbele stimulatie die mannen de hemel op aarde tonen!