samen masturberenMasturberen kan erg leuk zijn. Je neemt even de tijd om jezelf lekker te ontspannen en leert je eigen lichaam kennen. Bovendien is het tijdens het masturberen voor veel vrouwen veel gemakkelijker om tot een orgasme te komen. Meestal is masturberen een exclusieve ervaring waar alleen jij plezier aan beleeft, maar je kan ook je partner een handje helpen bij het masturberen of je kan je partner laten toekijken terwijl jij masturbeert.

Helpen masturberen

Wanneer iemand gaat masturberen maakt deze persoon vaak gebruik van allerlei erotische hulpmiddelen zoals glijmiddel of seksspeeltjes. Bij mannen kan je een masturbator gebruiken. Een masturbator is een potje waar de man zijn penis in steekt. Laat de man neerliggen en breng zijn penis in het masturbatiegrotje. Beweeg de masturbator op en neer en zie hoe je mannelijke partner geniet. De beste masturbators om samen te delen zijn de Tenga Cups, omdat ze er discreet uitzien en goed in de hand liggen. Deze speeltjes voelen bovendien erg lekker omdat ze penis en eikel stimuleren. De best verkochte Tenga cup is Tenga Deep Throat.

Vrouwen vinden het spannend wanneer de partner de vibrator bij hen inbrengt. Je kan de vibrator laat trillen in de hals, langs de schouders gaan, binnenkant van de armen en langs de borsten gaan. Gebruik de vibrator aan de binnenkant van de benen en aan de onderkant van de voeten. Stop uiteindelijk bij de vagina. Laat de top van de vibrator tegen de clitoris trillen en penetreer daarna de vagina.

Samen masturberen

De meeste vrouwen schamen zich ervoor om voor de ogen van hun mannelijke partner te masturberen. Jammer, want mannen vinden het ontzettend opwindend om te zien en vrouwen krijgen er meer zelfvertrouwen door. Wanneer je partner met zijn hand naar je vagina reikt kan je hem even met je vagina/clitoris laten spelen, en dan de hand voorzichtig wegduwen. Doe je ogen dicht en beeld je in dat je in je eentje in bed ligt.