Masturberen op het werk of op school. Niets voor jou? Dan hoor je tot een kleine groep. Uit een onderzoek van een Deense krant is gebleken dat gemiddeld meer dan 1 op 2 ofwel 50% van de actieve werkbevolking masturbeert op het werk. Mannen masturberen meestal meer (65%) dan vrouwen (57%), en doen dit ook op meer regelmatige basis. Volgens seksuologen verbaast dit hoge cijfer niet. Op de werkvloer wordt er namelijk heel wat geflirt. Je moet minstens 8u per dag samenwerken met een collega, en wanneer deze collega een aantrekkelijke glimlach of mooie benen heeft stijgt het libido naar de hoogste top.

Nu de scholen opnieuw zijn begonnen en iedereen zijn verdiende vakantie achter de rug heeft, neemt de kans toe dat de werkvloer en het school potentiële plaatsen zijn om te masturberen. Maar, hoe kan je op je werk of op school masturberen?

MoreAmore Party Pack

Het MoreAmore Condoom Party Pack is een klein doosje met een condoom, glijmiddel en een hygiënisch doekje om restjes op te kuisen. Vrouwen kunnen het zakje glijmiddel gebruiken om hun vagina voldoende vochtig te maken, en mannen kunnen met het glijmiddel hun handjob een levensecht karakter geven. Na het masturberen kan je glijmiddel of het lichaamsvocht opruimen met een hygiënisch doekje. Opgeruimd staat netjes! Niemand die weet dat jij een orgasme hebt gehad.

Vlindertjes voor de clitoris

vlindertje_clitstimulator

Vrouwen kunnen zichzelf verwennen met een klein, onzichtbaar seksspeeltje. Hun naam? Vlindertjes!

Vlindertjes (zie afbeelding) zijn kleine, discrete clitorisstimulators die om de heupen worden gedragen. Je kan deze seksspeeltjes de hele dag dragen. Ze verwennen de clitoris en kunnen dus voor een heerlijk orgasme zorgen. Je kan ze dragen in het klaslokaal of tijdens je werk. Probeer vooral je gezicht in de plooi te houden wanneer je klaarkomt. Anders heb je jouw kleine geheimpje verklapt.

Tenga Eggs

Voor mannen bestaan er geen onzichtbare masturbators. Dit komt omdat de man zijn penis in erectie moet zijn alvorens hij een orgasme kan krijgen. Er zijn wel heel wat kleine seksspeeltjes voor mannen. Een zeer stiekem seksspeeltje voor mannen zijn Tenga Eggs. Een Tenga Egg is een eitje met een sleeve in. Het eitje kan weggestoken worden in een rug-, jas- of broekzak. Je trekt naar de dichtsbezijnde sanitaire ruimte of kantoor, opent het eitje en haalt de sleeve uit het ei. Nu kan je het de sleeve met stimulerende binnenkant over de penis trekken. Beweeg de sleeve op en neer, net zoals bij een handjob, en kom klaar. Na gebruik kan je de sleeve weggooien of hem uitspoelen met een beetje water. Masturberen op school of werk was nog nooit zo makkelijk!