De borsten van een vrouw zijn het ultieme uithangbord van vrouwelijkheid. Het zal je dus niet verbazen dat veel vrouwen onzeker zijn om de vorm of stevigheid van hun borsten. Een vrouw die zich zeker voelt over haar borsten, straalt meer zelfvertrouwen uit en zal meer durven tussen de lakens. Let op, mooie borsten zijn niet noodzakelijk grote borsten. Iemand met
een fijn lichaam zal mooier zijn met kleine, spitse borsten dan met een zware boezem.

Je kan je borsten op verschillende manieren mooi maken. Ontdek in deze blog hoe je op een goedkope manier je borsten kan laten pronken.

Borstverstevigende crèmes

Een borstverstevigende creme, zoals fabulous breasts cream, is op basis van natuurlijke bestanddelen. Deze ingrediënten maken de huid en de spieren van de borsten strakker. De borsten worden op een natuurlijke wijze gelift. Hierdoor krijg je niet alleen stevigere borsten, de boezem zal gevoeliger groter worden. Deze crèmes drogen de huid niet uit. Integendeel, de huid wordt gehydrateerd en zal de borsten zachter maken.

tepeljuwelenTepeljuwelen

Tepeljuwelen zijn leuke zilverkleurige of goudkleurige vormpjes die je op of rond de tepels plaatst. Deze juwelen geven de borsten een heerlijke uitstraling. De druk van de juwelen maakt de tepels hard waardoor deze zachtjes gaan tintelen. Dit veroorzaakt een heerlijk erotisch gevoel.

Tepeljuwelen vind je in alle modellen. Erg populair zijn de tepeljuwelen in hartvorm (zie foto) omdat ze een lief en op hetzelfde moment erotische gevoel tonen.

Borstvergrotingspomp

Een borstvergrotingsspomp is een pomp die over de borsten wordt gezet. Druk op het pompje en de ruimte rond de borst wordt vacuüm gezet. Dit heeft een positieve werking op de elasticiteit van de borsten. Wanneer je dagelijks tien minuten pompt worden je borsten groter.