Wanneer je jouw geliefde op een originele manier wil verrassen is een massage een interessant idee. Het luidt tevens een avond of nacht vol tijd voor elkaar in. Bij een massage neemt je partner de tijd om je lichaam te liefkozen, te strelen en te masseren. Heerlijk voor jou, maar ook voor je partner. De actieve, strelende partner heeft het perfecte uitzicht en kan elk plekje grondig bekijken.

Voor een massage zijn enkele attributen zoals een goede massageolie belangrijk. Ook de temperatuur van de kamer is belangrijk. Je uitkleden in een koude ruimte is nooit prettig. Zorg er dus voor dat de kamer aangenaam warm is wanneer je jouw geliefde uitnodigt voor een sensuele, erotische massage. Want, een warme massage is nu eenmaal fijner dan een koele massage. Naast een warme ruimte kan je ook met verwarmende olie en massagekaarsen een warme massage creƫren.

Massagekaarsen

massagekaarsMassagekaarsen zijn kaarsen waarvan het kaarsvet verandert in een rijk geurende massageolie. Dit is volledig veilig en huidvriendelijk. Een kwartiertje voor je de olie wilt gebruiken steek je de massagekaars aan. Het vlammetje en de geur van de kaars zorgen voor een romantische en intieme sfeer, en zullen beide partners meteen in de juiste stemming brengen.

Wanneer je merkt dat het kaarsvet is gesmolten, blaas je het vlammetje uit. Nu kan je de olie gebruiken. Laat de warme massageolie op de huid van je partner terecht komen en masseer zachtjes haar of zijn lichaam. De olie van een massagekaars voedt de huid en zorgt voor een zijdezacht gevoel.

Verwarmende massageolie

Verwarmende olie is massageolie die warm wordt wanneer hij in contact komt met de huid. Het verwarmend effect verhoog je door zachtjes over de olie te blazen. De huid zal gaan tintelen en je zal een aangenaam gevoel krijgen. Dit warme effect in combinatie met de begeerige handen van je partner is het ideale begin voor een ontspannende en erotische avond.