Ja ja, daar is hij! Je nieuwe vibrator! Een prachtig exemplaar, vriendelijk in gebruik en een zeer krachtige trilmotor om uren plezier aan te beleven, maar…je hoort de vibrator vibreren. Niets zo vervelend als jezelf te verwennen en afgeleid te worden door een irritant, zoemend geluid. Of wat dacht je van ouders of kinderen die hun neus in de slaapkamer steken om te vragen wat dat rare geluid is. Je had dit kunnen voorkomen door de vibratorkenmerken aandachtig te lezen. Bij seksshop FunFever kan je zien of een vibrator geluidloos is. Geluidloze seksspeeltjes maken geen of zeer weinig geluid. Zalig toch?

Minder aandacht besteed aan de producteigenschappen of de vibrator cadeau gekregen? Geen nood! Je kan een vibrator op verschillende manieren stil maken.hoe een vibrator stil maken

Water

Door een vibrator in water te gebruiken zal niemand horen dat jij jezelf aan het verwennen bent. Let op: niet alle vibrators zijn geschikt om in het water te gebruiken. Lees steeds duidelijk op de verpakking van de vibrator of een vibrator kopje onder mag. Wanneer een vibrator waterproof wordt genoemd betekent dit dat het seksspeeltje in de douche mag worden gebruikt, maar niet in bad of in een jacuzzi. Waterproof vibrators zijn spatwaterdicht en niet volledig waterdicht. Luxe vibrators zijn dikwijls geschikt voor gebruik in het water. Hun materiaal is sluitvast en perfect voor stimulatie onder water.

Onder de lakens

Gebruik je vibrator onder de lakens en je zal jouw seksspeeltje (bijna) niet horen vibreren. En wat jij niet hoort zullen de buren helemaal niet merken. Of het zou jouw gekreun moeten zijn.

Zet muziek op

Niet alleen ideaal om in de juiste stemming te komen, maar ook perfect om geluiden te verbergen is muziek. Zet de volume van de radio of televisie wat hoger en niemand merkt de geluiden van jouw vibrator.

Papiertjes

Bij heel veel vibrators zit er een papiertje in de batterijenhouder. A.u.b. laat dit papiertje steken. Het papiertje is bedoeld om bewegende batterijen het zwijgen op te leggen. Het papiertje zorgt ervoor dat de batterijen niet bewegen en dus ook geen irritant geluid maken. Wanneer je de batterijen hoort trillen in de vibrator kan je ook steeds zelf een papiertje maken. Schuif dit naast de batterijen en de batterijen bewegen niet meer en je vibrator maakt geen geluid meer. Perfect!