Een lekker voorspel of een uitgebreid naspel is voor veel koppels essentieel. Het opwinden van de partner hoort bij een rijk en gevarieerd seksleven. Bovendien krijg je er meer zelfvertrouwen door. Er is nog niets zo leuk als een partner die helemaal voor je verleidingstechnieken valt. Een leuk idee is een het klaarmaken van een sexy cocktail. Want, een beetje alcohol kan wonderen doen voor het libido.

Het klaarmaken van een sexy cocktail is niet moeilijk. Wanneer je in een ondeugende stemming bent en je partner op een leuke manier wilt verrassen heb je slechts enkele ingrediënten nodig. Dus, wat heb je nodig voor een sexy cocktail?

Sexy keukenschort

Niet alleen het opdienen van de cocktail is belangrijk om een geslaagd voor- of naspel te hebben. Tijdens het bereiden van het sexy drankje kan je in een erotische stemming komen. Je kan jezelf opwinden en verheugen op de verrassende blik van je partner en jullie sexy avond. Doe een sexy keukenschort aan zoals de Schoolmeisje Keukenschort en voel je verleidelijk. Wedden dat je snel in de juiste erotische stemming komt?

Sexy ijsblokjes

Een zoete cocktail is lekker wanneer hij fris smaakt. Je mag de juiste ingrediënten bij elkaar doen, maar wanneer de cocktail lauw of warm smaakt zal hij minder aantrekkelijk proeven. Bewaar de cocktail in de ijskast of voeg sexy ijsblokjes toe aan je brouwsel. Sexy ijsblokjeszijn ijsblokjes in de vorm van tepels, kontjes, penis of naakte vrouwen en geven jouw drankje een zeer sexy tintje. Je geliefde zal aangenaam verrast zijn wanneer hij of zij een koude penis of tepel in zijn mond heeft. Er zijn ijsblokjes in alle vormen en dit voor slechts € 5. Denk maar aan de ijsvorm penisjes die je vindt bij seksshop FunFever.

doorkijk diensterpakjeDe juist outfit

Het opdienen van een sexy cocktail moet uiteraard gepaard gaan met een passende outfit. Vrouwen kunnen zich verkleden in een sexy dienster met Doorkijk Diensterpakje (zie afbeelding), en mannen kunnen uit leuke butler set dragen. Door een sexy kostuum te dragen zullen jij en je partner meteen in de correcte stemming komen. Combineer een sexy pakje met een pruik of hoge hakken en je zal uiterst verleidelijk voelen.