Heel wat vrouwen dromen ervan om een maagdelijke vagina te hebben. Er is toch geen fijner gevoel dat een man een strakke vagina te geven. Een strakke vagina masseert de penis heviger en zorgt voor extra stimulatie. De schaamlippen spannen zich meer om de penis en de penis wordt op deze manier intenser gemasseerd. Een nauwe vagina voelt juist als ze voor de eerste keer wordt gepenetreerd. Wil je dit unieke gevoel aan je partner geven? Dat kan, en dit zonder grote problemen! Dus, wat heb je nodig om een strakke vagina te krijgen?

Chinese balletjes

Lelo Luna BeadsChinese balletjes maken de vaginale spieren gespierd. Door de spieren van de vagina te trainen maak je de vagina strakker. Chinese balletjes zijn meestal per twee aan elkaar verbonden. Maar, er zijn ook Chinese balletjes die per 1 balletje aan een touwtje hangen. Voor het ultieme trainingsmechanisme zijn er Lelo Luna Beads. Deze Chinese balletjes van het Zweedse designmerk kan je op verschillende manieren dragen. Het setje bestaat uit vier balletjes, die je apart of samen kan dragen. Twee balletjes wegen 28 gram en twee andere balletjes wegen 37 gram. Meestal begint de vrouw met 1 balletjes van 28 gram, en bouwt zo langzaam het gewicht van de Chinese balletjes op. Door de Lelo Luna Beads te combineren kan iedere vrouw een formaat op haar lichaam vinden.

De balletjes bewegen in de vagina en stimuleren op deze manier de spieren van de vagina. Dit zorgt voor een effectieve vaginale training. Door de Chinese balletjes voldoende te dragen kan je dus snel een nauwe vagina krijgen.

Vaginale creme

Een vaginale creme zoals Virginia Gel maakt de spieren van de vagina strakker, nauwer en gespierder. De creme is huidvriendelijk en bevordert de elasticiteit van de huid. Door 1 x per dag te creme te gebruiken kan je de spieren van de vagina snel en effectief steviger maken. De vaginale creme in combinatie met Chinese balletjes te gebruiken geeft een prima effect.