De nek, lippen, binnenkant van de dijen, clitoris, eikel, penis en tepels zijn erogene zones. Wanneer een erogene zone wordt gestimuleerd, word je opgewonden. Het is dus niet onbelangrijk om te weten hoe je een erogene zone moet stimuleren. In deze blog vertel ik over de verschillende manieren waarop de tepels gestimuleerd kunnen worden.

Mannen en vrouwen hebben tepels. Bij de ene persoon zijn de tepels al wat gevoeliger dan de andere. Tepels kan je op diverse manieren stimuleren en masseren. Je kan met de binnenkant van je hand over de tepel of de tepel zachtjes tussen je vingertoppen draaien. Likken aan de tepels is voor beide partners een erg erotische belevenis. Wanneer de tepels gestimuleerd worden, worden deze mooi hard. Harde of stijve tepels zijn gevoeliger voor aanrakingen. Harde tepels zien er bovendien veel mooier uit. Sommige mannen en vrouwen vinden het zien van harde tepels opwindend!Tepelzuigertjes

Tepelzuigers

Vind jij het lekker wanneer er aan je tepels wordt gezogen. Het gevoel creëren dat er aan je tepels wordt gezogen, krijg je met tepelzuigers. Je plaats het hoedje over je tepel en laat de zuigkracht zijn werk doen. Je tepels worden hard en gaan zachtjes tintelen. Een erotische belevenis! Een ideaal speeltje om aan je tepels te zuigen zijn de tepelzuigertjes (zie afbeelding). Ze zijn klein, discreet en uiterst effectief. Ze zijn bovendien niet duur. Voor slechts €8.5 kan jij je tepels verwennen.

Zeker iets om te proberen zijn tepelspeeltjes met vibratie, zoals de tepelzuiger met vibratie. Dit kleine, praktische seksspeeltje kan je ook op de clitoris plaatsen.

Tepelklemmen

Voor de liefhebbers van extreme stimulatie bestaan er tepelklemmen. Tepelklemmen kan je op je tepels klemmen. De meeste tepelklemmen hebben een handige schroef waardoor je de druk op je tepels kunt opvoeren. Hoe meer druk, hoe meer je tepels gestimuleerd worden. Wanneer er een rubberen laagje over de tepelklemmen zit, voelen deze tepelklemmen relatief comfortabel. Tepelklemmen zonder rubberlaagje zorgen voor meer erotische pijnprikkels.