Vrouw oraal bevredigenEen man die lekker kan likken of beffen zal door zijn vrouwelijke partner op een troon worden geplaatst. Vrouwen vinden penetratie lekker, maar wanneer ze lekkere seks willen verkiest liefst 75% van de vrouwen orale bevrediging. Hoe kan je haar naar de zevende genotshemel likken?

  1. Tijd is goud waard. Neem de tijd wanneer jij je vrouwelijke partner naar een zalig orgasme likt en zuigt. Vrouwen krijgen minder snel een orgasme dan een man. Een orgasme kan zelfs na een half uur likken tot uiting komen.
  2. Geef een complimentje. Net zoals in het dagelijkse leven houden vrouwen van een lief complimentje. Geef je partner een complimentje over haar vagina. Veel vrouwen zijn onzeker over de vorm en geur van hun vagina. Vertel haar dat je haar vagina prachtig vindt, lekker smaakt en ze zal meer genieten van jij likbeurt.
  3. Scheer je sikje. Vrouwen vinden een man met een beetje beharing sexy, maar scheer op tijd je baard(je). Haren kunnen pijn doen aan de vagina of de clitoris. Wil jij je baard of sik behouden? Doe een beetje conditioner in haren zodat ze minder ruw voelen.
  4. Hou dezelfde techniek. Ben je op en neer aan het likken? Verander dan niet bruusk van liktechniek. Een plots verandering zorgt ervoor dat het genieten en ontspannen van nul af begint. Dan blijkt je inspanning voor niks geweest.
  5. Slow down. Hou de snelheid van het likken natuurlijk. Begin niet als een wild beest de vagina of clitoris te likken. Gebruik veel speeksel, lik eerst de vagina en daarna de clitoris en geef trage, lange likken. Fantastisch! Voor mannen die twijfelen aan hun kunsten is er nog de Tonguejoy Tongvibrator.