Hoe een man pijpen?Orale seks is belangrijk! Mannen en vrouwen houden van een orale verwenbeurt. Orale seks bij vrouwen wordt beffen of likken genoemd, bij mannen heet orale seks pijpen. Er bestaan allerlei trucs en tips om een man en vrouw oraal naar een hoogtepunt te brengen. Hoe kan je nu een man oraal bevredigen, ofwel, hoe geef je een man een heerlijke pijpbeurt?

  • Love it!

Pijpen is leuk voor de man, maar leer als vrouw ook te genieten. Beeld je in dat je een lekker ijsje in de handen houdt en lik het. Zuig zachtjes op het topje en draai rondjes rond de eikel. Gebruik je tong en je handen. Het betere handwerk combineren met lekker likken zorgt voor nog meer genot. En, laat van je horen. Kreun zachtjes wanneer je zijn penis likt. Deze goedkeurende geluidjes laten de man weten dat jij ervan geniet. Mmmm…wat een lekker ijsje! Mmmm…wat een lekkere penis!

  • Meer speeksel a.u.b

Een kurkdroge orale verwenbeurt voelt absoluut niet lekker. Denk niet dat je je speeksel moet inhouden, integendeel, produceer zoveel mogelijk speeksel Hoe natter, hoe beter. Heb je problemen met het vocht in je mond op peil te houden? Gebruik een glijmiddel met smaak. Een glijmiddel met smaak zorgt bovendien dat de penis lekkerder smaakt.

  • Weg tanden

Gebruik zeker niet je tanden wanneer jij je geliefde oraal wil verwennen! Vooral de huid van de eikel is erg gevoelig. Je tanden erin zetten is geen goed idee. Probeer je lippen te gebruiken en zo weinig mogelijk de tanden.

  • Slikken of niet?

Slik je liever geen sperma wanneer een man klaarkomt? Doe het dan ook niet. Niets zo vervelend als iets tegen je zin doen. Vertel tegen je partner waarom je liever geen sperma slikt. Is de smaak van het sperma niet lekker? Eet dan als man meer fruit of drink meer fruitsap. Het geeft je sperma een lekkere, zoete smaak, en je partner zal met veel plezier je sperma slikken. Voor vrouwen die denken dat sperma een dikmaker is: dat is fout! Sperma is slechts 5 à 15 calorieën waard. Bovendien is sperma een bron van vitaminen, zoals fructose, vitamine B12 en vitamine C.

  • Sexy blik

Waarom wegkijken? Mannen vinden het geweldig wanneer een vrouw met een passionele en sexy blik naar hen kijkt terwijl ze hun penis onder handen nemen. Laat je tong langs zijn penis gaan, geef een zoentje op de eikel en kijk diep en lang in zijn ogen. Extreem verleidelijk! Het toont dat je naar zijn penis verlangt en geniet van het likspel.