In bed zijn mannen het minst verzekerd over hun bedprestaties. Zij willen hun vrouwelijke partner laten kreunen van genot. Een glimlachende vrouw die na een wilde vrijpartij vraagt wanneer de volgende vrijpartij volgt, kan alleen maar als compliment worden beschouwd. Vrouwen maken zich minder zorgen over hun bedprestaties. Zij maken zich het meest zorgen over hun lichaam. We voelen ons onzeker over de vorm van onze borsten, billen en achterste. Terwijl echte mannen net houden van die verrukkelijke vrouwelijke vormen. Een ding dat we moeten onthouden: wanneer een man met je naar bed wilt, betekent het dat hij je aantrekkelijk vind. Een lelijke vrouw kan hij nooit als een verovering zien.

Wij, vrouwen, maken zich meer zorgen om onze vrouwelijke minpuntjes, maar we kunnen ook niet ontkennen dat het fantastisch is dat we na een vrijpartij te horen krijgen dat we geweldig waren in bed. Een man plezieren en laten smeken om meer is toch de ideale aanzet voor meer en betere sex, niet? Veranderen in een seksgodin is absoluut niet moeilijk. We geven je enkele leuke tips die iedere man -steeds opnieuw- naar je laten terugkeren

Laat je horen!hoe een man verleiden

Is je man goed bezig? Masseert hij het juiste plekje? Word jij helemaal hitsig wanneer je clitoris wordt gestimuleerd? Laat het horen! Wanneer je geniet, mag je zeker kreunen. Het kreunen werkt positief op zijn, maar ook op jou libido. Hebben jullie seks in een drukke omgeving? Probeer dan je gekreun een beetje in te tomen. Je kan in plaats van te kreunen, je gezichtsuitdrukking positief veranderen. Glimlach, maak je lippen vochtig en doe ze een klein beetje open. Mannen zijn gek op die sensuele blik.

Spuiten in het gezicht

Het klinkt best wat kinky, maar mannen vinden het geweldig om klaar te komen in je gezicht. Sexfilms laten vaak beelden zien van vrouwen die genieten van sperma in het gezicht. Een of meerdere mannen spuiten sperma in het gezicht en de vrouw (of meerdere vrouwen) likt met veel plezier het sperma op. Vind je deze vorm van seksbeleving extreem? Laat je partner klaarkomen op je borsten. Sperma voelt warm en is bovendien een natuurlijk glijmiddel. Sperma op de anus laten spuiten kan anale penetratie vergemakkelijken.

Voorspel = massage

Een misverstand van veel vrouwen. Niet alleen vrouwen houden van een erotische massage, ook mannen zijn er gek op. Voor hen is een sensuele massage met een heerlijke massageolie de perfecte introductie voor een vrijbeurt. Om de massage extra passioneel te maken, kan je likbare massageolie gebruiken. Een likbare massageolie heeft vaak een prikkelende geur die alle zintuigen stimuleert. Wanneer jij je geliefde trakteert op een massage, kan je zijn lichaam liefkozen door lieve kussen of zachte likjes te geven. Heel erg spannend, zeker wanneer je de erogene zones nadert.

Snelle & harde seks

Sorry, dames, maar mannen verkiezen een vluggertje boven trage seks. Vrouwen hebben liever lange, trage seks met een uitgebreid voorspel. Mannen willen uiteraard dat hun vrouwtje geniet van seks, maar een goede relatie bestaat uit afwisseling. Af en toe toegeven aan de plotse geslachtsdrang van je mannelijke partner kan best opwindend zijn. Letterlijk tussen de soep en de patatten seks hebben kan een enorme verrijking voor jullie seksleven betekenen.

Vinger in de poep

Anale stimulatie is de laatste weken dikwijls in de media geweest. De prostaat van de man kan gestimuleerd worden wanneer de man anaal wordt verwend. Een man beleeft daardoor een intens, diep en hevig orgasme. Het is bovendien gezond om af en toe de prostaat te laten melken.

Anale stimulatie of anale seks kan heel simpel. Je kan je vinger in de anus steken, maar ook een aangepast anaal speeltje gebruiken. Om de anus voor te bereiden op penetratie, gebruik je best een anale vibrator. Zo wordt de anus beetje bij beetje gewend aan anale seks.