Funky MassagerMasseren of een sensuele massage staat ver op kop in het lijstje populaire voorspel-activiteiten. Voor een klassieke partnermassage heb je een verwarmde kamer, een heerlijke massageolie en sexy decor (kaarsjes, zacht sfeerlicht, propere en frisse lakens) nodig. Vraag je partner om zijn of haar kleren uit te trekken en deel je geliefde mee dat hij/zij een exclusieve verwenbeurt krijgt, namelijk een massage van jou!

Dim de lichten en begin je partner van de schouders naar beneden te masseren. Neem de tijd om je partner diep en intens onder de handen te nemen. Hoe langer een massage duurt, hoe meer je partner geniet. Een klassieke massage kan je met een paar verrassende items veranderen in een unieke massage. Dus, hoe een massage uniek maken?

  • Gebruik likbare massageolie. Deze massageolie is likbaar en geeft een massage een verrassend extraatje. Je verwent eerst de erogene zones (zoals penis, tepels, clitoris…) van je partner met je handen en laat dan je tong langs deze plekjes gaan.
  • Wanneer je een pluim gebruikt begint de huid te tintelen. Dit geeft een zeer prikkelend gevoel. Een grote struisvogel pluim is ook ideaal om de intieme lichaamsdelen te bedekken. Wandel met een pluim binnen in de slaapkamer en je partner zal aangenaam verrast zijn.
  • Gebruik een kleine massager, zoals funky massager (zie foto). Dit kleine seksspeeltje heeft vier opzetstukken waardoor je de intieme lichaamsdelen op verschillende manieren kan stimuleren. Dankzij zijn kleine afmetingen kan je dit speeltje discreet in het nachtkastje opbergen of mee op reis nemen.
  • Ken jij een massagekaars? Een massagekaars is een kaars die je aansteekt en na ongeveer 20 minuten verandert in een aangename, warme massageolie. De Geisha Massagekaars Delight heeft een handig tuitje waardoor je de olie op de blote huid kunt gieten. De warme olie verbrandt de huid niet, maar laat de huid juist tintelen.