Stress, vermoeidheid of psychische oorzaken kunnen nefast zijn voor de erectie. Sommige mannen grijpen naar (natuurlijke) erectiepillen, andere mannen zoeken een alternatieve oplossing voor hun erectiestoornis. Lijkt een alternatieve oplossing voor een erectiestoornis onvindbaar? Er zijn voldoende alternatieve oplossingen voor een erectieprobleem.
Ik zet ze hier even op een rijtje.

Oplossing erectieprobleemPenispompen: pomp een erectie!

Penispompen zijn gemakkelijke en effectieve hulpmiddelen voor een harde erectie.

Een penispomp bestaat uit een koker en een pomp. Je schuift de penis in de koker en begint zachtjes te pompen. De ruimte in de koker wordt luchtledig gezogen. Hierdoor beginnen de zwellichaampjes in de penis te groeien. Hierdoor krijg je een harde erectie. Wanneer je een penispomp gebruikt, moet je steeds de kleur van de penis in de gaten houden. Een abnormale kleur of pijn aan de penis betekenen dat je meteen moet stoppen met pompen. Het beste is om de druk van de penispomp zachtjes op te voeren.

Penisringen: langer genieten!

Een penisring is een ring die om de penis wordt gedragen.

Een penisring of cockring sluit de bloedtoevoer naar de penis af. Hierdoor krijgt de man een hardere en langere erectie. Penisringen zijn tevens effectieve seksspeeltjes om de zaadlozing uit te stellen. Doordat de zaadlozing wordt uitgesteld, beleeft de man zijn orgasme heviger. Penisringen zijn vaak van rekbaar, flexibel materiaal gemaakt. Ze passen m.a.w. mooi om iedere penis.