Uiteraard ken je het bekende spreekwoord “de bloemetjes buiten zetten”. Naar een goed feestje gaan, met vriendinnen uiteten of simpelweg een lekker glas wijn drinken. Het kan allemaal betekenen dat jij de bloemetjes gaat buitenzetten. Bij FunFever nemen we de bloemetjes buitenzetten erg letterlijk. Tegenwoordig bestaan er heel wat sexspeeltjes die de vorm van een bloem hebben of naar een bloemennaam refereren.

Bloemen zijn elegant, een uiting van liefde en hebben vaak een aangename geur. Niet verwonderlijk dat de meeste vrouwen gek zijn op bloemen. We maakten voor jou de leukste selectie fleurige sexspeeltjes!Sexy Sunflowers Vibrator

Vibrators met bloemen

Sexy Sunflowers, Bed of Roses en Wild Tulips. Deze prachtige namen verwijzen naar de nieuwste vibrators van het Nederlandse merk ToyJoy. Deze knappe vibrators zijn stijlvol, glad en naadloos! Ze hebben een sigaarachtige vorm, voelen stevig en glijden soepel naar binnen. Deze vibrators zijn waterproof. Een vibrator die waterproof is, is spatwatervrij en mag dus onder de douche worden gebruikt. Gebruik een waterproof vibrator niet in bad, want dat kan je vibrator stuk maken.

De bloemrijke vibrators hebben een afgeronde top die ideaal is om de clitoris te stimuleren. Hoe? Plaats de top op of tegen de clitoris en laat de vibraties hun werk doen. De Bed of Roses vibrator heeft een mooi design van romantische rozen. De Sexy Sunflowers vibrator (zie afbeelding) werd met zonnige zonnebloemen versierd. Tenslotte, de Wild Tulips vibrator heeft een vrolijke print van kleurrijke tulpen. Bij erotheek FunFever betaal je voor deze prachtige vibrators slechts €19.95!

Versier je tepels met bloemen!

Je tepels versieren met bloemen? Hoe doe je dat? Met een tepeljuweel! Bij erotheek FunFever vind je leuke tepeljuwelen in diverse vormen. Kijk maar eens bij tepel-juweel bloem.
Tepeljuwelen draag je rond je tepels. Je kan ze gemakkelijk en snel aan je eigen tepelgrootte aanpassen. Tepeljuwelen zorgen voor mooie borsten en harde tepels. Het geeft hetzelfde effect als tepelklemmen, alleen zorgen tepeljuwelen niet meteen voor erotische pijnprikkels.

Harde tepels zijn gevoeliger. Wanneer je stijve tepels aanraakt, voel je de aanrakingen veel heviger. Een tepeljuweel is leuk om je partner te verrassen en kan een fijn extraatje zijn in het voorspel.

Luxeueze vibrator B3 Onye Fleur

Een elegante vibrator is de B3 Onye Fleur. Deze kleine vibrator is van huidvriendelijk, duurzaaam materiaal gemaakt. Deze leuke, vrouwvriendelijke vibrator heeft anti-slip grip die met een mooie bloem werd versierd. De B3 Onye Fleur is verkrijgbaar in 3 kleuren. Hij is geliefd om zijn sensuele design, maar ook zijn sterke trillingen en gebruiksgemak worden gesmaakt. Voor deze wondermooie vibrator betaal je slechts €49.

Clitorisstimulator Lush LilyClitorisstimulator Lush Lily

Een perfecte vorm, zachte materiaal en een stevige vibratie. De Lush Lily (zie afbeelding) is de ideale clitorisstimulator. Plaats de stengel van de bloem op of tegen de clitoris en voel de trillingen de clitoris verwennen. De Lush Lily is een mooie lelie. Hij is erg gemakkelijke te bedienen. Druk op de knop en deze kleine vibrator begint te trillen. Op de afbeelding lijkt Lush Lily een hard seksspeeltje, maar in feite is het erg zacht en flexibel materiaal. Zijn lieve uiterlijk en compacte vorm maken van dit een vrouwvriendelijk sexspeeltje. Het is door zijn geringe grootte bovendien perfect voor op reis.

Bij erotheek FunFever heb je deze vrolijke bloem al voor slechts €19.99!