Open StringOpen lingerie? Open lingerie is lingerie die de huid deels bedekt, meestal zijn de erogene, intieme zones open. Er bestaan open slipjes en strings en open bh-setjes. Open slipjes en strings hebben een open kruisje, vaak gecombineerd met blote billen. Open beha-setjes bestaan uit een open slipje of open string met een open beha. Deze open beha kan alleen de tepels tonen of de volledige borsten tonen. Maar, wat zijn nu de voordelen van open lingerie?

  • Een open slipje of open bh-setje is de perfecte lingerie om tijdens een vrijpartij te dragen. Je laat je intieme zones door je partner verwennen en houdt je sex lingerie aan tijdens het penetreren. Een fantastische zicht!
  • Open lingerie is dit alleen leuk om tijdens het vrijen te dragen. Draag een open slipje tijdens het seksuele voorspel. Je partner likt en zoent je erogene zones terwijl jij je slipje of behaatje aanhoudt. Je hoeft niet eerst aan je partner te vragen om de lingerie uit te trekken, maar schiet meteen in actie. Een open behaatje is ook handig wanneer je van tepelklemmen of tepelzuigers houdt. In open beha-setje vragen tepels simpelweg om verwend te worden.
  • Meer spanning in de relatie? Doe een open slipje aan tijdens het stappen. Alleen je partner weet dat jij een open kruisje hebt. Durf jij je handen onder het tafel te steken en te masturberen in een overvol restaurant?
  • Verdient je geliefde billenkoek? Sommige open slipjes hebben niet alleen een open kruisje, maar tonen ook de blote billen. Neem een paddle en geef je partner als beloning een korte tik op haar billen. Ook voor mannen zijn er slipjes waardoor de billen bloot worden. Zoals, Bike Supporter Slip.