We Vibe IIIeder jaar verbaast de erotische wereld met baanbrekende uitvindingen. De grootste fabrikanten hebben technici en seksuologen in dienst om innovatieve seksspeeltjes te knutselen. Vorig jaar werd de We-Vibe II (zie afbeelding) voorgesteld. Deze stevige vibrator was een heuse mijlpaal! Voor het eerst kon een vibrator tijdens een vrijpartij worden gebruikt.

De We-Vibe II verraste mannen en vrouwen met zijn ergonomisch design, stevig materiaal en functionaliteit. Dit geweldige seksspeeltje stimuleert de clitoris en de g-spot. Hij is milieuvriendelijk, want hij verbruikt geen batterijen. Je moet de We-Vibe II alleen maar in het stopcontact opladen. Dit kwalitatieve sexspeeltje is van zachte, huidvriendelijke siliconen gemaakt. Siliconen is soepel en eenvoudig te onderhouden. Dit materiaal is erg populair voor sextoys omdat het snel de lichaamstemperatuur aanneemt. Siliconen seksspeeltjes mag je wel nooit met een glijmiddel op siliconenbasis gebruiken. Weet je niet of je seksspeeltje van siliconen is gemaakt? Speel veilig en gebruik glijmiddel op waterbasis.

Er bestaan geen twijfels over. 2009 was het jaar van We-Vibe II.

2010 wordt ongetwijfeld het jaar van Clitzr Interactive (zie linkse afbeelding)!

Clitzr InteractiveWat is Clitzr?

Clitzr is de eerste interactieve vibrator. Clitzr ziet er op het eerste zicht heel klassiek uit. Hij heeft een sigaarvormig uiterlijk. Deze ranke vibrator is door zijn langwerpig uiterlijk ideaal om de vagina te stimuleren. De buitenkant van Clitzr werd met een fijn bloemmotief versierd. Dit geeft de vibrator een vrouwvriendelijke touch, maar zorgt er ook voor dat je de vibraties heviger voelt. De gladde top van Clitzr kan je op de clitoris plaatsen. Met deze innovatieve knaap kan je dus lekker afwisselen.

Een interactieve vibrator is een vibrator die trilt op de plaats waar hij het lichaam (inwendig of uitwendig) raakt. Clitzr Interactive beschikt over de speciale Touch Screen Technology. Deze nieuwe technologie is dezelfde als die is toegepast in de iPhone. Je bent pas onder de indruk van deze vibrator wanneer je hebt aangeraakt.

Bovendien kan je deze vibrator, net zoals de We-Vibe II, opladen met een meegeleverde herlader. Je steekt de usb-kabel in de vibrator en dit sexspeeltje laadt op. Gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en goedkoop!!

Nederlandse uitvinding

De Clitzr Interactive is een Nederlandse uitvinding. De uitvinder van de Clitzr noemt Erik de Rooy. Hij is tevens het brein achter Copydick. Met de Copydick kit maak je een kopie van je eigen penis. De Copydick kit is de laatste 15 jaar uitgegroeid tot een enorm succes. Erik de Rooy zocht een compleet nieuw sexspeeltje. Hij stoorde zich aan het feit dat de alle vibrators hetzelfde deden. Je moest op de knop drukken en de vibrator begon te trillen. De Clitzr laat je de vibraties echt voelen!

In de Clitzr werd de Touch Screen Technology verwerkt, net zoals bij de iPhone. Beweeg de Clitzr over je lichaam en hij beantwoordt je bewegingen door te vibreren. De software die in deze vibrator werd gestoken is ontwikkeld door electronica-experts. Deze vibrator is van veilig materiaal gemaakt. Het materiaal van de Clitzr is hetzelfde als van de We-Vibe II: siliconen.

Enkele weken nadat het idee van de Clitzr was ontwikkeld, werden de eerste prototypes getest. In de ontwikkeling van de Clitzr Interactive is veel werk en energie gestoken. Hij hoort in het assortiment luxe-vibrators thuis. De prijs van dit speciale speeltje is €99. Neem een kijkje in de erotheek van FunFever.