Penisring Let's Get TogetherHet meest gebruikte seksspeeltje door vrouwen is een vibrator. Vibrators kunnen verschillende vormen hebben. Naargelang je voorkeur kies jij voor een klassieke, waterproof of energiezuinige vibrator. De meeste vibrators werken op dezelfde manier. Ze hebben een draai- of drukknop waarmee je de vibratiesnelheid kunt regelen. Het gebruik van een vibrator is dus niet moeilijk. Een vibrator kan een leuk seksspeeltje zijn wanneer je er het maximum uithaalt. Kortom, enkele creatieve tips om je vibrator optimaal te gebruiken!

  • Vibrators zijn gemaakt om de vagina te penetreren, maar waarom niet een keertje je vibrator gebruiken om de clitoris te stimuleren. Plaats de top op of tegen je clit en laat de vibraties de clitoris vertroetelen. Verrassend!
  • Neem de tijd voor jezelf. Zet een erotische seksfilm op of trakteer jezelf op erotische lectuur. Spannend om dan je vibrator te gebruiken.
  • Ben jij jouw klassieke vibrator beu? Geef hem een leuk, stimulerend reliëf. Je doet een penissleeve over de vibrator en geniet van een stimulerend reliëf van nopjes of ribbels.
  • Mis jij stimulatie van de clitoris? Doe een vibrerende penisring, zoals Let’s get together Vibrerend(zie afbeelding), over de vibrator en geniet van een krachtige clitorisstimulatie.
  • Sommige vibrators zijn geschikt om te gebruiken onder de douche, in bad of in de jacuzzi. Waterproof vibrators mag je in de douche gebruiken. Waterdichte vibrators kan je volledig kopje onder laten duiken.
  • Laat je partner toekijken hoe jij jezelf verwent met een vibrator. Dit is een fantastisch idee voor een opwindend voorspel!