Vaginale balletjes SmartballsIedereen kent ze wel…de Chinese balletjes. In de volksmond zijn ze vooral bekend als vaginale balletjes
, geisha balls, ben wa balls of smartballs. In vergelijking met een vibrator of dildo zien ze er ontzettend onschuldig uit. Ze kunnen gemakkelijk doorgaan als een speeltje voor de kat. Deze vrolijke balletjes bestaan in allerlei opvallende kleuren.
Vaginale balletjes zijn meestal twee balletjes die met een touwtje aan elkaar hangen. Dit touwtje dient om de balletjes na gebruik uit de vagina te trekken. Er bestaan ook chinese balletjes die geen touwtje hebben, zoals de pleasure pearls. Dit lijken gladde, grote oesterparels die je apart of per twee kan inbrengen. Wil jij vaginale balletjes proberen? Begin dan steeds met balletjes die een touwtjes hebben. Balletjes zonder touwtje zijn meestal wat zwaarder en vragen al wat meer behendigheid. We raden aan om te starten met de alom bekende smartballs (zie afbeelding). Deze balletjes voelen zeer zacht, zijn gemakkelijk in te brengen en eenvoudig proper te maken.

Er bestaan tevens vibrerende balletjes, zoals de vibrating jelly balls. Deze streelzachte balletjes breng je in en met de afstandbediening zet je de trilsnelheid op de gewenste frequentie.Verrassend lekker!Girly Giggle BallsDe Heart Throbber is een aparte variant. Deze bal heeft een doorsnede van 3.5 cm, en ziet er met zijn hartjesdesign erg schattig uit. De hartjes en de krachtige vibraties van deze bal stimuleren de vaginawand op een fantastische manier!

Nood aan wat extra stimulatie? De Be Mine Balls of Girly Giggle Balls hebben kleine, fijne uitstekels die de vagina prikkelen en laten tintelen.

Populair

Vaginale balletjes zijn erg populair. De combinatie gezondheid en verwennerij zijn de belangrijkste redenen voor hun succes. Chinese balletjes verstevigen de spieren van de vagina. Je probeert deze balletjes op te houden, waardoor de spieren van de vagina samentrekken. Daardoor krijg je een strakkere vagina, wat eventueel urineverlies minimaliseert. Een gespierde vagina heeft tevens als voordeel dat het de penis naar een ongekend hoogtepunt kan kneden.

Dit seksspeeltje wordt tevens door fysiotherapeuten en huisartsen voorgeschreven. Het gebruik van vaginale balletjes zorgt ervoor dat je je bekkenbodemspieren traint. Vooral na een zwangerschap worden deze vrolijke kogels aangeraden.

Gebruik

  • Breng de balletjes vaginaal in door te hurken of te liggen.
  • Gebruik een beetje glijmiddel zodat de balletjes beter schuiven.
  • Beweeg je heupen: naar voor en naar achter of simpelweg lekker draaien.
  • Alternatief: dansen, poetsen, wandelen, joggen, winkelen of strijken.
  • Vaginale balletjes zijn ideaal om tijdens je dagelijkse taken te gebruiken. Niemand die weet dat jij je vagina aan het trainen bent.