Wie zoet is krijgt lekkers! Onder dit motto kan je jouw partner of minnaar op 6 december verwennen met een ondeugend cadeautje. Op deze dag brengt Sinterklaas voor alle brave kinderen geschenken. Dus, wanneer je partner braaf is geweest mag je hem dit zeker laten weten! Ontdek de 5 leukste cadeautjes voor brave, lieve partners.

Samen spelen

Maak van deze dag een gezellige of spannende dag samen. Even niemand die jullie stoort wanneer jullie de tijd nemen om elkaar lekker te verwennen. Begin de avond of dag met een erotisch spel. Door samen een sexy gezelschapspel te spelen, wordt de sfeer losser en zullen jij en je partner meteen in de juiste stemming komen. En brengt Sinterklaas ook geen gezelschapspelletjes voor kinderen? Deze keer heeft hij een spel voor grote kinderen gebracht.

Lekkere snoepjes

Sinterklaas zou Sinterklaas niet zijn wanneer hij geen snoepjes meebrengt. Speciaal voor je partner kan je erotische snoepjes kopen. Gummy snoepjes in de vorm van borsten of tepels, chocolaatjes in tepelvorm of wat dacht je van eetbare handboeien. Geen betere manier om de avond te beginnen met zoet snoepgoed.

Stout geweest? Vastbinden!

Sinterklaas steekt stoute kindjes in de zaak, maar jij neemt jouw stoute geliefde mee naar de slaapkamer. Want, wie stout is geweest en niet wil luisteren wordt vastgebonden aan het bed. En ja, Sinterklaas beslist wanneer je weer vrij komt. Vastbinden lukt het best met bondagetouw of – tape. Of wanneer je niet handig bent in het leggen van knopen kan je handboeien of enkelboeien gebruiken.

zwarte pietZwarte Piet is er altijd bij

6 december is de dag om te lachen. Dus, waarom laat je niet een stukje Zwarte Piet achter in de slaapkamer?

Plaats een zwarte dildo (naast het bed) in de slaapkamer en vertel dat Sinterklaas en Zwarte Piet zijn langsgeweest. Wanneer je partner deze dildo ziet zal zij haar lach niet kunnen verbergen. Vraag aan haar of je mag toekijken terwijl zij zich laat verwennen door Zwarte Piet. Een erotisch schouwspel voor jou en je partner geniet van een stevige, realistische dildo.

Cadeautje in een zak

Voor wie zijn partner de verrassing van zijn leven wil bezorgen, kan zichzelf in een grote zak steken. Dit jaar heeft Sinterklaas een cadeautje in een grote zak gebracht, en omdat je zo braaf bent geweest mag je de inhoud helemaal opsmikkelen. Steek jezelf in een grote latex sauna zak en het zal voor jou en je partner de avond van jullie leven worden. Jammer toch dat Sinterklaas maar 1 keer per jaar komt!