Masturberen heeft heel wat voordelen. Je stapt met een stralende lach de kamer binnen en, het is goed voor een gezonde bloedsomloop en voor je hart. Om masturberen leuker te maken geven we hier 5 leuke masturbatietips. Dus pak je vibrator of masturbator en geniet maximaal van heerlijke soloseks!

masturbatietips

  1. Neem de tijd en relax. Zorg dat je tijdens het masturberen niet gestoord wordt. Masturberen is het ultieme jouw-moment. Masturberen betekent dat je de tijd neemt om je lichaam te verkennen.
  2. Masturberen wordt leuker wanneer je glijmiddel gebruikt. Een beetje glijmiddel geeft het masturberen een realistisch tintje. Je hebt niet het gevoel dat je van een seksspeeltje aan het genieten bent, maar passionele seks beleeft. Heerlijk! Met glijmiddel kan je ook naar hartelust experminteren. Probeer een keertje stimulerend of verwarmend glijmiddel. Deze glijmiddelen geven het masturberen een uniek gevoel. Vrouwen vinden het stimulerend glijmiddel (dat de clitoris prikkelt) leuk, terwijl mannen het verwarmend glijmiddel verkiezen. Glijmiddel dat warm wordt laat een masturbator of opblaaspop als een warme vagina voelen.
  3. Combineer het masturberen eens met een penisring. Vrouwen kunnen een vibrerende penisring over hun dildo of vibrator schuiven, en genieten van een intens clitorisstimulatie. Mannen kunnen een penisring dragen en hierdoor hun ejaculatie uitstellen. Een uitgestelde ejaculatie betekent een groter orgasme en dus optimaal genieten van het masturberen.
  4. Gebruik je een seksspeeltje dat ook door je partner wordt/werd gebruikt, doe dan een condoom over het seksspeeltje. Ja, ook via seksspeeltjes kunnen geslachtsziekten worden doorgegeven. Bescherm dus jezelf en je partner door een condoom te gebruiken bij een gedeeld seksspeeltje. Condooms zijn ook leuke hulpmiddelen om je seksspeeltjes iets extra te geven. Een stimulerend condoom met nopjes, zoals Durex Sensation condooms, bijvoorbeeld.
  5. Het lijkt een onbelangrijk punt, maar toycleaner is onmisbaar wanneer je het maximum uit je speeltje wilt halen. Een toycleaner is een professionele reiniger die de poriën van het speeltje proper maakt en volledig desinfecterend. Hierdoor gaat het materiaal van het seksspeeltje niet dof kleuren en zal je geen intieme infectie oplopen.