Live Help
pixel

Glijmiddel

Silicone Glijmiddel
Silicone Glijmiddel
Glijmiddel Op Waterbasis
Glijmiddel Op Waterbasis
Glijmiddel Met Smaak
Glijmiddel Met Smaak
Verwarmend Glijmiddel
Verwarmend Glijmiddel
Anaal Glijmiddel
Anaal Glijmiddel

Glijmiddel om vrijen leuker te maken

Glijmiddel maakt vrijen op elk vlak prettiger. Glijmiddel werd in eerste instantie ontwikkeld om de vagina van vrouwen vochtiger te maken. Wanneer een vrouw opgewonden wordt, wordt haar vagina vochtig. Dit is natuurlijk vocht, en is bij de ene vrouw al wat meer aanwezig dan bij de andere. Sommige vrouwen concentreerden zich zo fel op hun vochtigheid en op hun opwinding dat ze vergaten te genieten.

Dankzij glijmiddel kan een vrouw de vochtigheid van haar vagina regelen en zich volledig concentreren op haar genot. Bovendien blijft de vagina gedurende een tijdje op dezelfde graad vochtig, wat aangenaam voelt voor de vrouw en haar partner.

Naast de vochtigheid van de vagina, is glijmiddel ook een aanrader bij anale en orale seks. Bij anale seks gaat de penis of een seksspeeltje in de anus. De anus bestaat uit twee sluitspieren die, ondanks de seksuele opwinding, niet vochtig zullen worden. Anaal glijmiddel helpt om de anale penetratie aangenamer en eenvoudiger te laten verlopen, en heeft geen invloed op de gevoelszenuwen van de anus. Anaal glijmiddel maakt anale seks dus veel prettiger. Een glijmiddel met smaak maakt orale seks smakelijker. Dit lekkere glijmiddel kan je op de vagina, anus, tepels of penis smeren en oplikken. Je partner zal geen genoeg krijgen van je erogene plekjes en jij kan 100% genieten van een heerlijke likbeurt. Glijmiddel met smaak is altijd op waterbasis en kan dus met een beetje water worden verwijderd.

Een speciale variant is het verwarmend glijmiddel. Dit glijmiddel wordt veel door mannen gebruikt. Wanneer het verwarmend glijmiddel op of in een seksspeeltje wordt gesmeerd geeft dit de man het gevoel van een warme vagina. Ook vrouwen vinden het geweldig om de clitoris te voelen tintelen van de warmte die het glijmiddel geeft.

Verschillende glijmiddelen

Naast de bovengenoemde glijmiddelen zijn de meeste glijmiddelen in twee grote groepen te delen. Er is een silicone glijmiddel en een glijmiddel op waterbasis.

Het silicone glijmiddel droogt minder snel uit dan het glijmiddel op waterbasis. Tijdens het vrijen moet je dus geen extra glijmiddel nemen. Het glijmiddel op waterbasis mag met alle condooms en seksspeeltjes worden gebruikt. Glijmiddel op siliconenbasis hoort niet met een seksspeeltje van siliconen gebruikt te worden. Siliconen glijmiddel voelt heel erg zacht, voedt de huid en kan ook gebruikt worden om te masseren. Glijmiddel op waterbasis kan je met water verwijderen. Voor het silicone glijmiddel heb je water en zeep nodig.

 

Wil je liever tips in verband met het gebruik van uw favoriete speeltjes? Ook dat is geen enkel probleem! Bij FunFever kan u namelijk een Erotische Homeparty boeken samen met uw vrienden of vriendinnen! Op zo'n Erotische Homeparty kan u kennismaken met een uitgebreid assortiment producten die tot in de details worden besproken en gepresenteerd door een van onze sympathieke consulentes.


pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.