Live Help
pixel

Bondage & BDSM producten!

Bondagetouw & Tape
Bondagetouw & Tape
Hals- en leiband
Hals- en leiband
Soft-Bondage
Soft-Bondage
Tepelklemmen
Tepelklemmen
Electro Seks
Electro Seks
Zweepjes & Pluimpjes
Zweepjes & Pluimpjes
Handboeien
Handboeien
Enkelboeien
Enkelboeien
Kuisheidsgordels
Kuisheidsgordels
Maskers & Blinddoek
Maskers & Blinddoek
Latex Lakens
Latex Lakens
Mondknevels
Mondknevels
Bondagesetjes
Bondagesetjes
Erotisch Meubilair
Erotisch Meubilair
Erotische Toestellen
Erotische Toestellen
Medische Apparaten
Medische Apparaten

Bondage en BDSM, durf jij?

Bondage en BDSM verzamelen onderdanigheid, onderwerping en pijn, en creëren door deze combinatie ongeëvenaarde, erotische hoogtepunten. Bondage en SM zorgen voor unieke gevoelens. Wanneer je hebt geproefd van de gewaagde gevoelens die bondage en BDSM geven, bestaat de kans dat verslaafd wordt aan deze vorm van seksueel genot. Je zal altijd een stapje verder willen gaan. Probeer met soft-bondage, de brave versie van bondage, en bouw langzaam het aantal attributen op. Het team van FunFever helpt je graag bij het kiezen van de juiste attributen voor Bondage en SM.

Bondage en SM attributen: een overzicht

 • Een geweldig spelletje bondage begint met een paar handboeien. Handboeien heb je in alle maten, kleuren en materialen. Het meest gebruikte materiaal voor handboeien is leder. Dit is een duurzaam materiaal dat zeer makkelijk in onderhoud is en comfortabel om de polsen past. Wanneer lederen handboeien nat zijn geworden leg je deze attributen in een goed geventileerde kamer. Leg het leder niet op een verwarmingstoestel. Te veel warmte zorgt ervoor dat het leder krimpt.
 • Enkelboeien zijn geweldig goed te combineren met handboeien, of met andere attributen voor bondage. De benen kunnen maar tot op een bepaalde breedte open, en de vastgeketende persoon kan niet weglopen.
 • Professionele bondage- en SM-gebruikers geven vaak een voorkeur aan bondagetouw en -tape. Met deze attributen kan je jouw partner op verschillende manieren vastbinden en vastketenen. Een populaire vastbindtechniek is Hogtie. Door vastgebonden te zijn komt de vastgebonden persoon in een roes en komt hij/zij in een unieke gemoedstoestand.
 • Bij bondage is het belangrijk dat je een goede vertrouwensband hebt met de andere persoon of personen. Wederzijds respect is een constante tijdens een BDSM-sessie. Je partner pijnigen met een zweepje of kietel met een pluim zorgt kan zeker en versterkt alleen jullie unieke relatie. Zweepjes en pluimpjes zorgen voor pijn en wekken erotische gevoelens op.
 • Bij bondage en SM wordt dikwijls een stop-woord afgesproken. Dit is het moment waarbij de sessie is afgelopen. Het stop-woord moet altijd gerespecteerd worden. Vaak wordt een zeer onerotisch woord gekozen waardoor de erotische spanning volledig verdwijnt. Het stop-woord wordt uitgesproken wanneer de persoon in een ongekende pijn- of angstsituatie terecht komt. Wanneer de persoon een mondknevel draagt wordt dikwijls een stop-gebaar afgesproken. Mondknevels zorgen ervoor dat de sub gaat kwijlen. Dit is een speciale vorm van onderdanigheid.
 • De relatie tussen de sub (onderdanige persoon) en de dom (dominante persoon) veruiterlijken gebeurt dikwijls aan de hand van een hals- en leiband.
 • De unieke gevoelens van bondage en SM versterken gaat het makkelijkst met maskers of een blinddoek. De ogen worden bedekt en de andere zintuigen worden op scherp gezet. Hierdoor worden bepaalde erotische prikkels intenser beleeft.
 • Tepels zijn zeer erogene lichaamsdelen, en wanneer deze geprikkeld worden kan je unieke sensaties ervaren. Met tepelklemmen worden de tepels gestimuleerd en gepijnigd. Het zal voor een tintelend pijneffect zorgen.
 • Kuisheidsgordels versterken de verlangens. Je vagina, anus en/of penis wordt afgesloten voor penetratie. Dit wil zeggen dat je gevoelens van verlangen opbouwd en laat exploderen wanneer je wordt bevrijd. Een explosief gevoel.
 • Zeer populair bij gevorderden bdsm-liefhebbers is medische SM. Voor deze unieke vorm van SM heb je medische apparaten nodig. Dit kan van een speculum tot een borstkolf gaan. Kortom, alle attributen die je nodig hebt om jouw terrein om te toveren tot een dokterspraktijk.
 • Wanneer je denkt dat je elke sensatie hebt gevoeld en niets je nog kan bevredigen is electro seks de oplossing. Bij elektroseks worden stroomstoten aan de erogene plekjes uitgedeeld. Dit geeft een zeer verrassend gevoel.
 • Heb je geen idee welke attributen goed of fout zijn voor jouw onderdanige of dominante verlangens? Vraag advies aan het team van FunFever of koop een bondagesetje. Bondagesetjes zijn kits die verschillende attributen combineren en het jou gemakkelijk maken om de leukste spullen te ontdekken aan een lage prijs.

Het decor van bondage

Bij een bondagesessie hoort een juist decor. Met verschillende attributen creër je een complete en aangename ruimte om bondage uit te oefenen.

 • Latex lakens zijn lakens die het onderliggende beddengoed schoon houden (er komen immers geen vlekken van massageolie of glijmiddel op de lakens), maar zorgen ook voor een zeer sexy decor. Latex is een sexy materiaal dat aangenaam voelt, en zeker om je voluit op te leggen.
 • Erotische toestellen en erotisch meubilair zijn niet speciaal bedoeld om pijn te veroorzaken. Deze toestellen zijn wel geschikt om allerlei seksuele posities op een makkelijke manier uit te voeren, en, om het decor een erotisch karakter geven. Hierdoor wordt de bondagesessie spannender, leuk om te zien en spannend om uit te proberen.

Wil je liever tips in verband met het gebruik van uw favoriete speeltjes? Ook dat is geen enkel probleem! Bij FunFever kan u namelijk een Erotische Homeparty boeken samen met uw vrienden of vriendinnen! Op zo'n Erotische Homeparty kan u kennismaken met een uitgebreid assortiment producten die tot in de details worden besproken en gepresenteerd door een van onze sympathieke consulentes.


pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.