Live Help
pixel
Gratis mega verwen-pakket t.w.v. €200,-

*Klik hier voor de actievoorwaarden!

Erotische homeparties, het concept!

plezier in bad
plezier in badplezier in badplezier in bad
plezier in bad

FunFever staat voor ‘plezier’ en ‘opwinding’ en organiseert erotische homeparties sinds 2004. Onze FunLadies, beladen met hun valies vol erotische speeltjes, schuimen dagelijks honderden huiskamers in Vlaanderen af. Een uitgebreid gamma van spannende erotische producten wordt op een leuke en speelse wijze aan je voorgesteld.

 

 

En dat... Volledig gratis!

Het organiseren van een erotische party is volledig gratis bij FunFever. We vragen enkel dat je met minstens 10 dames aanwezig bent. Voorzie je een gezellige ruimte, dan heb je de perfecte cocktail voor een avondje Fun!

 
Vibrators

Ruim assortiment aan producten

Maak kennis met ons ruim en steeds vernieuwend gamma zoals:

...en meer romantische artikeltjes... We hebben het allemaal voor je!

Lachen op onze erotische homeparties.. een must!

Een FunFever party betekent lachen en plezier in een ongedwongen sfeer. Onze erotische producten worden gepresenteerd met humor en een kwinkslag.

Originele verjaardags- & vrijgezellenfeestjes

Ben je op zoek naar een origineel verrassingsfeest voor jezelf of je vriendin? Vraag dan naar onze speciale formules om je feestje een extra "touch" te geven.

Extra kado voor de gastvrouw

De gastvrouw leggen we graag in de bloemetjes voor alle moeite die zij steekt in het organiseren van de party. Wil jij weten wat de voordelen zijn? Wij hebben ze alvast even voor je opgesomd.

Zijn de mannen ook welkom?

Sommige willen, anderen niet... Heb je toch graag dat jullie mannen op de erotische homeparty aanwezig zijn dan is dit natuurlijk geen probleem. Mannen zijn toegestaan op onze party’s zolang de dames het goed vinden!

Glijmiddeltjes

Lampjes

pixel
Snelle en Discrete Levering bij Funfever
Funfever denkt aan het Milieu
Vivacity - Donna - Q-Music - 2BE - VTM

Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten functioneren.

Meer info over deze cookies.